Båthamnen

En komplett marina med säsongsplatser, gästhamn, vinterförvaring och service.

Gästhamn

Vi bygger nu ut vår gästhamn, både för besökare till Magasinet och för de som söker en skyddad övernattningsplats. Den nya gästhamnsbryggan ligger längst ut i Uvmarö Hamn. På bryggan kommer att finnas 10 m långa gångbara Y-bommar och en sektion utan bommar för längre båtar. Bryggan har belysning och el. Det blir även en vattenpost. Intill bryggan finns ett nybyggt servicehus som snart öppnas, med toaletter och dusch. Där kommer även finns tvättstuga och bastu som bokas på förhand. Bastun kommer att vara bokningsbar även för dem som inte har båten i gästhamnen.

Gästhamnsplatser finns vid ytterligare två bryggor på hamnens östra sida. Varje gästhamnsplats kommer att vara markerad med nummer och en grön/röd skylt som visar om den är ledig. Titta även gärna på appen ”Smart Marina” med inseglingsuppgifter, bilder och mer uppgifter. Kontakta hamnkontoret för bokning och för mer information, tel 0121-52122 eller 0703 46 54 02.

Båtplatser

I Uvmarö Hamn har vi ett nittiotal båtplatser som hyrs ut per säsong. Platserna har y-bommar. Eluttag och belysning finns på alla bryggor. En särskild lastbrygga finns nära parkeringen där man lättare kan lasta och lossa båten. Här finns också färskvatten tillgängligt. Båtägare med plats i hamnen har också en parkeringsplats för bilen.

Prislista Båtplatser

Båtlyft och service

I Uvmarö Hamn kan du få hjälp med det mesta vad gäller service på din båt – alltifrån vårens sjösättning till höstens upptag inför vinteruppställningen. Vi utför lyft, reparationer av skador, bottentvätt, målning, polering, motorservice och mycket mer. Med truck kan vi lyfta upp till 10 ton tunga båtar. Segelbåtar kan ha masten på vid lyften. Det finns också en trailerramp för mindre båtar på vagn. Rampen är normalt tillgänglig hela tiden mot en avgift. För lyft med trucken kontakta oss.

Prislista Båtlyft & Service

Vinterförvaring

I Uvmarö Hamn finns goda möjligheter att förvara din motorbåt eller segelbåt över vintern. Det går bra att hämta och lämna båten i hamnen om ni inte kan vara med vid torrsättning eller sjösättning. Vi kan också hjälpa till att både hämta och lämna båten vid din brygga. Alla båtar högtrycktvättas över spolplatta med efterföljande rening innan de ställs upp. Du kan få hjälp med täckning, målning, service på båt och motor mm. Vinterförvaringen sker utomhus på den yta som under sommaren är parkering. Kontakta oss för att boka vinterförvaringsplats.

Prislista Vinterförvaring

UVMARÖ HAMN & MAGASINET SANKT ANNA
0121-521 22
070-346 54 02
info@uvmarohamn.se