Båthamnen

En komplett marina med säsongsplatser, gästhamn, vinterförvaring och service.

Gästhamn

Välkomna till vår gästhamn, både för besökare till Magasinet och för dem som söker en skyddad övernattningsplats. Gästhamnsbryggan ligger vid inloppet till Uvmarö hamn på östra sidan. Den har 10 m långa, gångbara Y-bommar, samt en sektion utan bommar för längre båtar. Bryggan har belysning och eluttag. Det finns även en vattenpost vid bryggans landgång. Intill finns ett nybyggt servicehus med toaletter och dusch.

Gästhamnsplatser finns även periodvis vid andra bryggor på hamnens östra sida. Gästhamnsplatser kan vara markerade med en grön/röd skylt som visar om den är ledig eller bokad. Titta även gärna på appen ”Smart Marina” med inseglingsuppgifter, bilder och mer uppgifter. Markeringen av gästhamnsplatser stämmer dock inte helt där.

Tänk på att platser kan vara förbokade. Kontakta därför hamnkontoret innan ni kommer in till hamnen för information om lediga platser. Telefon 070-346 54 02.

Parkering

Här kommer vi skriva en text om parkeringsmöjligheterna vid Uvmarö Hamn.

Båtplatser

I Uvmarö Hamn har vi ett nittiotal båtplatser som hyrs ut per säsong. Platserna har y-bommar. Eluttag och belysning finns på alla bryggor. En särskild lastbrygga finns nära parkeringen där man lättare kan lasta och lossa båten. Här finns också färskvatten tillgängligt. Båtägare med plats i hamnen har också en parkeringsplats för bilen.

Båtlyft och service

I Uvmarö Hamn kan du få hjälp med det mesta vad gäller service på din båt – alltifrån vårens sjösättning till höstens upptag inför vinteruppställningen. Vi utför lyft, reparationer av skador, bottentvätt, målning, polering, motorservice och mycket mer. Med truck kan vi lyfta upp till 9 ton tunga båtar. Segelbåtar kan ha masten på vid lyften. Det finns också en trailerramp för mindre båtar på vagn. Rampen är normalt tillgänglig hela tiden mot en avgift. För lyft med trucken kontakta oss.

Vinterförvaring

Nu är det dags att boka in sig på vinterförvaring av din motorbåt eller segelbåt i Uvmarö Hamn. Det går bra att hämta och lämna båten i hamnen om ni inte kan vara med vid torrsättning eller sjösättning. Vi kan också hjälpa till att både hämta och lämna båten vid din brygga. Alla båtar högtrycktvättas över spolplatta med efterföljande rening innan de ställs upp. Vi kan hjälpa till med täckning, målning och service på båt och motor mm. Vinterförvaringen sker utomhus på den yta som under sommaren är parkering.

Kontakta oss för att boka vinterförvaringsplats.

UVMARÖ HAMN & MAGASINET SANKT ANNA
070-346 54 02
info@uvmarohamn.se